HTML

Rossz FreddyD Koppintások

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2007.09.25. 19:31 RosszFreddyDkoppintások

A buta gondolatok fizikai megformálódása

Íme! Elindult a rosszfreddydkoppintasok.blog.hu , az anyázás és perelések rögös útján!

Az ötlet nem saját, ismeretes FreddyD blogjának szorgalmas kommentelőinek üzenetei között leltem fel az ötletet, mely olyan mélyre hatolt agyam kéregalatti állományaiba, hogy kénytelen voltam átadni magam a kísértésnek.

Saját fikázó játszóteret kellett kreálnom, és ezzel újabb (szóismétlés) játszóteret biztosítok a magyar értelmiségnek, hogy legyen hol levezetni napi feszültségeiket, illetve agyhiányosságról tanúbizonyságot tevő dolgaikat megosszák a kommentek között. ( Gondolok itt az olyanokra hogy: Az AVGN egy szar, csak pár szót tud angolul stb.)

A közeljövőben szándékomban áll videókat felrakni a Blogra, ezekben kielemezni hogy a NÉP miért nem volt elradatatva a FreddyD videóit "koppintók" alkotásaitól.Előszónak ennyit, örülök hogy megnézted az oldalt, nézz be máskor is, hátha addigra lesz frissítés!

 

Üdvözlettel: RFDK (Rossz FreddyD Koppintások) azaz jómagam a blog írója. 

2 komment

Címkék: blog pc kezdet rossz játékok indul freddyd


A bejegyzés trackback címe:

https://rosszfreddydkoppintasok.blog.hu/api/trackback/id/tr26176849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crash 2008.04.14. 14:32:17

hmmm. a bevezető szövegen kívül nem találtam semmit, hova kell menni?
süti beállítások módosítása